En STARK rekommendation !

Då vi alla i denna förening utövar en sport/hobby som kräver säkerhet, tillstånd mm från flera myndigheter samt att vi har krav på oss som vi alla måste följa för att kunna utöva det dom flesta av oss älskar att göra, skytte.

Det finns en intresseorganisation som heter Sveriges Vapenägares Förbund (SVF) som skriver följande på sin förbundssida:

”Vapenägarna är cirka 600 000 och utgör ungefär 12 % av hela den svenska väljarkåren. Vi är en intressegrupp som sammantaget är en mycket betydelsefull faktor i samhällsdebatten.

Vi anser att det är fel att vapenlagen kriminaliserar en vapenägare som innehar patroner av annan kaliber än den som passar till de egna vapnen. Vi anser att det är fel att civila vapen jämförs med till exempel militära vapen. Statens skjutvapen faller inte under vapenlagstiftningen.

Vi kräver att våra beslutsfattare avsätter medel för att stoppa vapensmugglingen och den svarta vapenhandeln.”

Detta förbund värnar om oss, alla civila vapenägare gentemot bland annat myndigheter som många gånger sätter käppar i hjulet för oss skyttar och även jägare.

Vi rekommenderar MYCKET MYCKET starkt att man går med detta förbund om man nu skulle hamna i eventuella bekymmer och behöver juridisk hjälp.

Kostnaden per år är endast 250kr/person och kan ju vara riktigt bra att ha som stöd om man skulle hamna i trångmål med vissa myndigheter.

Ni kan läsa mer här på deras hemsida på denna länk

Vänligen Mogge

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.