Gevär Kurs

Nu på 06/19

Nu när vädret tillåter och hemorten är avklarad så tänkte jag börja hålla kurser för skytte med pcc gevär på banan. Det kommer flera tillfällen att gå utbildningen som ger er möjligheten att delta på gevärs träningar, Som kommer hållas parallellt med det vanliga skyttet på torsdagar. För att få ansöka om egna gevär så behöver man ha gått kursen, klarat ett praktiskt skicklighetsprov samt minst inneha ett silvermärke och en tidigare vapenlicens. Det kommer ges möjlighet att klara det praktiska provet både under utbildningen samt på träningarna. Vi kommer att ha plats för 10 deltagare på varje kurs tillfälle och det är först till kvarn som gäller. kurserna kommer kosta 250kr och ammunition kommer att säljas på plats. Vi kommer att grilla hamburgare till lunch vilket ingår i kursen.

Hör av er om ni får förhinder så ger jag bort er plats till nästa i kön.

Kontakta gärna Jonas om ni har några frågor eller funderingar!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.