Nyheter via Email ”Test”

Då efterfrågan på att kunna få nyhetsinlägg som läggs upp på hemsidan så har jag nu suttit ett par dagar och installerat ett system för detta som jag nu ska testa att använda.

Detta är alltså ett test av att jag lägger upp en nyhet som sedan per automatik kommer (förhoppningvis) att nå samtliga registrerade medlemmar hos oss. (och framöver även EJ medlemmar om sådana registrerar sig på hemsidan,(om vi vill ha det så)).

Det finns för stunden även en registreringssida för dom som inte är medlemmar att kunna ta del av våra inlägg. Denna finner du i menyn (för den nyfikne) som en rullgardin till Nyheter\Prenumerera

Som det är idag kan vem som helst gå in på vår hemsida och läsa dom senaste nyheterna, det enda som är annourlunda nu är att man får en notering via email på att man lagt ut en nyhet om man registrerar sig.
Detta är ingenting som ni behöver göra då ni alla redan finns i denna lista.

Det är ENDAST inläggen från vår hemsida som kommer att skickas via denna lista, ingenting annat.

I mailet som ni får så ser ni att det finns en ”Avregistrering” för dom som INTE vill ha email i fortsättningen, avregistreringen sker per automatik när användaren klickar på den länken.

Det kan eventuellt finnas smådetaljer som kan vara felaktiga, stavfel osv som med tiden kommer att putsas bort vartefter vi ser att detta fungerar.


Väl Mött !
Södra Roslagens Skytteförening
Peter Åkerberg

Test:

Här kan man läsa om bingotävlingen testlänk

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.